GyIK

GYIK

GYIK

Milyen árammal működnek a világító eszközök?

A ledek általában 12 volttal működnek. Világító eszközeinkhez minden esetben transzformátort (trafót) biztosítunk, melynek segítségével 220 voltos áramkörhöz köthető a berendezés.

Milyen gyorsan gyártják le a terméket?

Világító reklámjainkat megrendelés után, az előleg beérkezésétől és az elfogadott grafikától számítva kb. 10 munkanap alatt gyártjuk le. Pontos határidőt az ügyféllel való konzultáció és az aktuális kapacitás alapján tudunk mondani.

Mennyibe kerülnek a termékek?

Büszkék vagyunk arra, hogy ügyfeleinket minden esetben egyedi termékkel szolgáljuk ki. Ebből kifolyólag áraink is egyediek, a kivitelezéstől és a vevői igényektől függnek. Hozzávetőleges árakat a Szolgálatások menüpont alatt talál.

Hogyan lehet a termékeket felszerelni?

Az elkészült reklámeszközöket szerelési költség ellenében cégünk is felszereli, de igény esetén sablont, részletes szerelési útmutatót, valamint szerelési videóket biztosítunk ügyfeleinknek (lásd Videók menüpont), melyek segítségével a vevő egyszerűen és olcsón telepítheti a terméket.

Milyen élettartamúak a gyártott reklámok?

Cégünk mindig is a minőséget tartotta szem előtt, az elkészített reklámeszközökre több éves garanciát vállalunk. Tartós, időtálló anyagokkal dolgozunk, és sokéves tapasztalattal a legnagyobb kihívásokat is megoldjuk. Hatékony CNC megmunkáló gépekkel, lézer és kasírozó géppel és lakatosipari háttérrel teljes körű megoldást kínálunk.

Cégünk 2004 óta ISO 9001-es minőségbiztosítási rendszerrel dolgozik, mely évente auditálásra kerül.

 

 

hu en de